maanantai 27. huhtikuuta 2020

Shoppailun satoa

Tänään on soinut ovikello. Kun oven avaa, pihalla odottaa paketti. Välillä iso, välillä pieni. Melkein kuin Joulupukki tai tontut kävisivät salaa  tuomassa jotain. Ensimmäisenä tuli Saksasta tilaamani viinit. Voisikohan tätä kutsua henkilökohtaiseksi huoltovarmuusvarastoksi?
Tilasin kaikista edullisimpia viinejä. Ihan vain sen vuoksi, että en ole koskaan tilannut ulkomailta ja olin skeptinen toimituksen perille saapumiseen. Edullisten viinien katoaminen maata kiertävälle radalle ärsyttäisi vähemmän kuin kalliimpien viinien. Kaikki tulivat perille. Viikossa. Olen erittäin tyytäväinen kolmesta punaviinistä, kahdesta valkoviinistä ja yhdestä roseviinistä.
Sitten saapui Mariju Ky:n paketti. Sain vanhemmiltani jouluna joululahjan rahana, mutta vasta nyt käytin lahjarahani. Rakastan näitä astioita ja kauppiaskin oli oikein mukava. Viininpunainen Bavarian kahvikuppi pullalautasineen, sininen Lomonosovin kahvikuppi pullalautasineen, pieni kahvikannu, italialainen punainen puinen  tarjotin ja kolme lasinalustaa sekä italialainen vihreä  puinen tarjotin 
Seuraavaksi tuli apteekista lisää allergialääkkeitä. Illalla oli tulossa Cremalta uusi toimitus viime viikolla kadonneen makusiirappitilaukseni tilalle ja ihmettelin, kun taas soi ovikello. Kello ei kuitenkaan ollut vielä viittä, joten ihmettelin, mikä tilaus nyt oikein on tulossa. Avasin oven jaPizza Drivesta tilaamani pizzat tulivat. Mietin, että olen varmaan tulossa vanhaksi, kun ehdin jo unohtaa tilanneeni pizzaakin. Kylläpä maistui pizza ja punaviini hyvältä!
Lisää joululahjoja tilasin ihanasta verkkokaupasta, johon minun kaltaiseni höperö voisi upottaa vaikka koko kuukausipalkkansa. Rakastan vanhoja astioita, joissa on kultausta, mutta arkisin en jaksa tiskata astioita käsin. Halusin itselleni somat konepesun kestävät aamiaisastiat ja sellaiset tilasin Hyvän Tuulen Puodista
Viimeisenä illalla yhdeksän aikaan saapui Cremalta tilaamani makusiirapit. Paketti ei ole sama, joka viime viikolla katosi jonnekin. Crema lähetti aamulla uuden ja tällä kertaa paketti löysi perille jopa saman päivän iltana. Nyt riittää pitkäksi aikaa makusiirappeja niin kahveihin kuin leivontaankin. Paitsi että minähän en leivo. Paitsi että leivonhan minä poikkeustilanteessa ja nyt Suomi on poikkeustilassa. 
Huomenna tulee taas viikon päivittäistavaraostokset Citymarketista. Vielä yksi paketti on OmaPostin mukaan lähtenyt matkaan. Saan se oletettavasti ylihuomenna. Sitten saa minun osaltani shoppailu hetkeksi aikaa riittää. Ainakin seuraavaan tilipäivään asti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti