maanantai 6. huhtikuuta 2020

Piinaviikon maanantai

Day 10.

Palaveria palaverin perään. Onnistuin myös saamaan sovelluskehittimessä ohjelmakoodin ihan solmuun. Aamupäivällä kesken palaverin tuli Citymarketin kotiinkuljetus. Poistuin kaikessa hiljaisuudessa palaverista muutamaksi minuutiksi ja heitin pakasteet pakastimeen. Seuraava palaveri jatkui välittömästi edellisen päätyttyä ja vasta sen jälkeen sain loput ostokseni kaappeihin. Ei ollut yllätys, että tilaamiani kertakäyttöhanskoja ei ollut. Onneksi koirankakkapusseja ja muitakin muovipusseja voi käyttää samaan tarkoitukseen. Harvoinhan käsien suojaamiselle on mitään tarvetta, kun en pahemmin poistu kotoa.

Työpäivän päätteeksi oli vielä firman hallituksen kokous ja sen päätyttyä laitoin äkkiä ruokaa. Kun ruoka oli kypsymässä huomasin, että en ollut ehtinyt syödä vielä edellistäkään annostani. Niinpä uusi ruoka huomiseksi ja edellinen ruoka tänään. Toivottavasti koko viikko ei tule olemaan samanlaista hässäkkää.

Väsyttää aivan hirveästi. Nukuin mielestäni ihan hyvin, mutta silti on aivan vetämätön olo. Koira pitäisi vielä viedä iltalenkille, mutta ei sekään näytä olevan kovin virkeällä tuulella. Että tällainen piinaviikon alku.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti