keskiviikko 22. huhtikuuta 2020

Koronapaidat

Tänään oli taas etäkoulutuspäivä. Myös Koronapaidat.fi:stä tilaamani tavarat olivat tulossa, joten jouduin siirtämään työpisteeni olohuoneen ison ruokapöydän ääreen. Ei todellakaan ergonomisesti hyvä paikka työskennellä, mutta onneksi suurin osa ajasta oli kuuntelua. Ulko-ovi on parin metrin päässä, joten kun postinkantaja tuli, en joutunut olemaan pois koulutuksesta edes minuuttia.

Paketissa oli tilaamani paidat, lippalakki ja kangaskassi.
Lounastauko oli lyhyt, mutta ehdin laittaa itselleni paahtopaistisalaatin. Eilen keitin liemen, jossa oli mustapippureita, tuoretta timjamia ja runsaasti suolaa. Jäähdytin liemen. Ruskistin kilon painoisen naudan paahtopaistin voissa ja laitoin 125-asteiseen uuniin, kunnes lihan sisälämpötila oli 60 astetta. Nostin lihapalan liemeen ja laiton yöksi jääkaappiin maustumaan. Lounastauolla vain viipaloin lihan ja tein nopean salaatin.
Cremalta tilaamastani paketista ei ole kuulunut mitään. En jaksa tänäänkin chattailla Budbeen supportin kanssa. Odotan huomiseen ja sen jälkeen otan vielä kerran yhteyttä. Ja kysyn suoraan, missä pakettini on. Voihan olla, että se ei ole edes Suomessa enää. Tai on toimitettu väärään osoitteeseen eikä nyt ole tavoitettu henkilöä, jolle se on viety. Tai koko paketti on yksinkertaisesti kadonnut. Nyt jo mietityttää, saapuuko paketti Saksasta Vantaalle nopeammin kuin Helsingistä Vantaalle. Ainakin seurantajärjestelmän mukaan tilaamani viinit ovat jo matkalla Suomeen, vaikka tilasin ne pari päivää myöhemmin kuin Cremalta makusiirapit. Jää kyllä ensimmäiseksi ja viimeiseksi kerraksi, kun käytän Budbeen kuljetuspalvelua.

Päivälliseksi tein vielä spagettia ja jauhelihakastiketta. Lisäksi vähän tomaatti-punasipuli-mozzarellasalaattia. 
Huomenna on onneksi jo torstai. Eilen sovin isäni kanssa, että menen lauantaina iltapäivällä käymään kahvilla. Sekä vanhempani että minä olemme olleet jo yli kuukauden kotona. Emme ole käyneet edes kaupassa. Äidilläni varsinkin on jo kova ikävä eikä pian 93 vuotta täyttävällä ole elinpäiviä yhtään liikaa. Muut lähisuvusta joutuvat käymään töissä tai vähintään asioimaan kaupoissa ja apteekissa, joten olen meistä ainoa 99,99% varmasti koronavirukseton. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti