tiistai 21. huhtikuuta 2020

Väsyttää

Tänään jouduin ottamaan uudelleen yhteyttä Budbeen asiakaspalveluun, koska uutta tekstiviestiä pakettini toimituksesta ei vieläkään ole tullut. Tällä kertaa asiakaspalvelun chatissa en joutunut odottamaan kuin muutaman minuutin. Selvisi, että pakettini on löytynyt pari tuntia sitten ja huomenna saan tekstiviestin, jossa sovitaan uusi toimitusaika. Missä lie pakettini reissannut. Hetken aikaa tunsin sympatiaa - ja vähän kateuttakin - pakettiani kohtaan, joka näin pandemia-aikaan käytti tilaisuutensa hyväksi ja lähti vähän matkustelemaan.

Huomenna on taas etäkoulutuspäivä. Tarkoitukseni oli asentaa tarvittavat ohjelmat uuteen tietokoneeseeni, mutta en taida jaksaa. Tein alustavat valmistelut tälle vanhalle koneelleni, jossa tarvittavat ohjelmat ovat jo valmiina.

Citymarketin toimitus tuli kuten aina täsmällisesti ja nyt on taas kaapit täynnä ruokaa. Tilasin myös pari leivontavuokaa, leivontamargariinia , hiivaa sekä erilaisia jauhoja. Olen varmasti tullut hulluksi! Jos tämä pandemia kestää vielä kovin pitkään, näen itseni jo askartelemassa sokerimassasta kakunkoristeita ja pursottamassa kermavaahdosta koukeroita.

Laitoin huomista varten paahtopaistin valmistumaan ja tämän päivän ruuaksi laitoin jauhelihapihvejä, ruskeaa kastiketta, paistettua sipulia, perunamuusia ja salaattia. Vasta jonkin aikaa olen ollut innostunut rasva-jauho -seokseen perustuvista kastikkeista ja erityisesti maustepippurista ja valkopippurista. Lapsuuteni makuja.
Nukuin viime yönä todella huonosti enkä tiedä syytä. Heräsin monta kertaa enkä saanut uudelleen nukuttua. Väsyttää, mutta vielä pitäisi käyttää koira iltalenkillä. Ja päästä eroon yli kymmenestä isosta pahvilaatikosta. Citymarketin kuljetus ottaa edelliset pakkauslaatikot mukaansa, mutta ehkä nyt pandemian aikana voi olla hyvä, jos vien laatikot itse pahvijätteeseen. Taloyhtiön pahvijätelaatikossa vaan on todella pieni suuaukko, joten toistakymmentä pahvilaatikkoa on liiskattava ja taiteltava siten, että saan ne tipautettua jäteastiaan. Nivelreumaisilla sormilla ikävä ja kivulias urakka. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti