keskiviikko 29. huhtikuuta 2020

Hässäkkäpäivä

Tänään on ollut kiirettä. Töissä oli palaveri, jossa mikrofonini ei toiminut. Olin siis äänetön osallistuja. Töiden jälkeen kiireesti Stella ulos ja sitten vanhempieni luokse. Piti varmistaa, että isäni pääsee omalla tietokoneellaan virtuaalivappulounaalle. Ja piti ottaa kotona käyttöön uusi tietokoneeni, koska tässä vanhassa  toimii äänet vain Teamsissa, mutta ei Skypessä.

Kuunetelin iltapäivällä hallituksen tiedotustilaisuutta. Enkä tiedä, itkisikö vai nauraisiko. Päätin jälleen nauraa, koska oli niin surkuhupaisaa touhua. Kysyttiin hoivakodeissa olevista vanhuksista ja ministeri vastasi seksuaalisen hyväksikäytön uhreiksi joutuneista lapsista. Jos oma elämäni on joskus tuntunut sketsihahmon elämältä, niin parempaa viihdettä ei olekaan kuin nämä hallituksen sketsiohjelmat. Ja minä olin äänestämässä nuo pösilöt hallitukseen!!! Voi elämänkevät. Seuraavissa eduskuntavaaleissa harkitsen todella tarkkaan.

Nyt toimii virtuaalipalaverit niin omalla uudella koneellani kuin isänikin koneella. Virtuaalivappulounas on siis vain ruuanlaittoa vailla valmis. Tänään en ehtinyt enkä jaksanut laittaa ruokaa, joten tilasin hampurilaiset Pizza Drivesta.
Huomenna on vielä kiireempi päivä, kun pitää alkaa töiden jälkeen valmistella vappulounaan tarjottavia. Onneksi sen jälkeen on kaksi päivää vapaata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti